Tones And I обяви нов албум, сподели сингъла "Dance With Me"

Tones And I обяви дългоочаквания си нов албум Beautifully Ordinary, който ще бъде пуснат в световен мащаб на 2 август и сподели мелодичния си нов сингъл "Dance With Me". 
 
Новата колекция следва всепризнатия дебют Welcome To The Madhouse, който дебютира на #1 в австралийската класация за албуми през 2021 г. Коментирайки Beautifully Ordinary, Tones And споделя: "Beautifully Ordinary е моят втори албум. Не съм се стремяла към конкретна тема или тон. Всяка песен е различна история, предназначена за свой собствен момент. Някои песни са вдъхновени от същия житейски опит, но през различна гледна точка. Най-вече албумът се представя като всичко, което слушателят иска да чуе. Има нюанси на самота, разбито сърце, отчаяние, страх, уязвимост и триумф (но не твърде много). Най-ярките песни имат най-тъжните истории. Носталгията изглежда е постоянна тема в целия албум, въпреки че никога не е била умишлена. Подсъзнателно смятам, че миналото е просто нещо, което наистина контролира човека, който съм днес - както съм сигурна, че го прави и за много от вас."
 
Beautifully Ordinary - съдържание:
1. To Be Loved
2. Lose Someone Like Me
3. I Get High
4. We'll See Stars
5. Dance With Me
6. Figure It Out
7. Wonderful
8. Raise Me Up
9. Dreaming
10. You Don't Know Me Like That
11. John Doe
12. Sorrento
13. Need You To Love Me
14. Only One
15. Live Without Your Love
16. Call My Name
 
Tones And I разработи "Dance With Me", отбелязвайки: ""Dance With Me" е песен за разбито сърце и отчаяние. Припевът символизира чакането на някого в миналото, което е продължило дълго и емоционално, а "танцуването" представлява най-щастливия ви момент с някого и е отчаяно усилие да се свържете отново с него. Това е песен за самотата, но звучи щастливо."
 
 
Копродуциран от Tones And I, албумът Beautifully Ordinary показва как австралийската изпълнителка прегръща личностното си израстване и намира спокойствие, докато насърчава слушателите към същото. Амбициозната и приключенска колекция е налична за предварителна поръчка и включва издадените преди това сингли "Wonderful," "I Get High" и "Dreaming." 
 
През юли Tones And I ще посети Европа за поредица от летни фестивали и хедлайн шоу в Лондон, преди да се върне у дома за разпродадено хедлайн турне през Австралия и Нова Зеландия. Тя ще завърши годината с две мащабни австралийски хедлайн шоута в "Rod Laver Arena" в Мелбърн и прочутата Опера в Сидни. Миналата пролет Tones And I се присъедини към P!NK на нейното турне в Австралия, откривайки всеки от двадесетте концерта и имайки изпълнения пред почти един милион души през цялото време. 
 
По-рано тази година Tones And I влезе в историята, със завладяващия хит на австралийския изпълнител "Dance Monkey", като надмина 3 милиарда стриймвания в Spotify. С това постижение, Tones And I стана първата и единствена изпълнителка, постигнала този успех в стрийминга, и един от само осемте изпълнители, които някога са преминали 3 милиарда стриймвания с една песен в Spotify.
 

Свързани новини

Нова песен от австралийката

23.05.2024

Австралийката се завърна

02.02.2024

Tones And I с нов сингъл

09.08.2023

Ново от Tones And I: "I Am Free"

05.04.2023

Tones and I с нова песен

08.02.2023