Графа и групата му с музикално послание за надежда и признание към медиците

Влади Ампов-Графа и музикантите му показаха, че “карантина” за музиката и посланията в нея не съществува. Певецът, заедно с Борислав Бояджиев-Борче, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Александър Обретенов, Венци Трифонов, Васил Крумов и момичетата от ЛаТиДа, записаха в нова акустична версия и филмираха в домашни условия песента “Надежда”, която през 2017 Графа създава за кампанията на Български лекарски съюз #ПребориГнева.
 
 
В послание до феновете си в социалните мрежи музикантът споделя новото видео със следните думи: “Медиците в България повече от всякога имат нужда от нашата подкрепа и признателност за грижите! Представям Ви акустичната версия на #НАДЕЖДА, която записахме и заснехме от #вкъщи. Споделяйте, за да може повече хора да чуят посланието! А този текст все едно е писан днес, не мислите ли?”
 
През последният месец, който за всички беше период на изолация, Графа продължи да е в контакт с почитателите си, споделяйки моменти от “музикалния” си дом. Поредицата от мини концерти на Графа се излъчва в профилите му в социалните мрежи, а обратната връзка от феновете и хилядите положителни коментари, показаха, че  сега повече от всякога имаме нужда от музика, взаимност и надеждата, за която изпълнителят пее в едноименната песен.

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023