Black Eyed Peas официално се завърнаха - чуй новата им колаборация

След историческо завръщане с хита "Ritmo (Bad Boys for Life)", Black Eyed Peas продължават набраната инерция с нов сингъл – "Mamacita", с участието на Ozuna и J. Rey Soul. 
 
 
Групата работи с пуерториканската и латино трап суперзвезда Ozuna, който се отличава с четири рекорда на Гинес и е един от най-продаваните латино артисти на всички времена. Миналата седмица хитовият му сингъл "Fantasía", от най-новия му албум NIBIRU, стана #1 в класациите Latin Airplay и Latin Rhythm Airplay на Billboard. 
 
За пореден път Black Eyed Peas безпроблемно сливат хип хоп, поп, клубна и латино музика, във взривяващ хит. "Mamacita" е вторият сингъл на групата като част от новия им лейбъл (Epic Records, Sony Music). В него участие взима и филипинската изпълнителка J.Rey Soul. Феновете на BEP я познават добре, тъй като тя подпомага седмия им албум Masters of the Sun Vol.1 (2018) и е гост-вокалист на турнетата им в Европа, Латинска Америка и Пасифика през 2019.   
 
В бляскавото и цветно музикално видео към "Mamacita", режисирано от Julien Christian Lutz aka Director X, Black Eyed Peas и Ozuna са от горе до долу облечени в Gucci. 
 
"Mamacita" излиза след легендарния успех на парчето "Ritmo (Bad Boys for Life)", което за по-малко от 6 месеца събра над 1 милиард стрийма, 432,7 милиона само от Spotify, и се превърна с "най-слушаната песен на групата в платформата", задминавайки вечните им хитове "I Gotta Feeling" и "Where Is The Love?". Междувременно видеото към песента е с над 600 милиона гледания в YouTube.

Свързани новини

Бандата предизвика фурор на BREEZE Fest

25.07.2023

Black Eyed Peas водят перлата J. Rey Sou

05.06.2023

Бандата за първи път у нас

15.05.2023

Black Eyed Peas се завърнаха с нов албум

23.06.2020

Black Eyed Peas се завръщат с ново парче

15.10.2019