Black Eyed Peas идват за първи концерт в България

Burgas BREEZE Fest е новото име в българския фестивален живот с амбициозна заявка да се превърне в един от най-големите годишни морски фестивали у нас. Още със своето първо издание Burgas BREEZE Fest успя да привлече култови имена от световния музикален бизнес и да превърне 22 юли в една от най-очакваните дати това лято.
 
Феновете на емблематичната американска хип-хоп и поп банда Black Eyed Peas вече са в очакване на първия концерт на групата не само за България, а изобщо за Югоизточна Европа! Очаква се засилен интерес и от съседни държави.
 
Някои от най-популярните лица на българската музикална сцена също ще вземат участие в едно от най-мащабните музикални събития това лято. Засега организаторите издават само името на група Молец, която ще излезе на сцената на фестивала непосредствено преди хедлайнерите Black Eyed Peas. За най-запалените почитатели на групата ще има и още много специални изненади, но всичко ще стане ясно във вечерта на 22 юли в Бургас.
 
Публиката ще има шанса да чуе както най-новите парчета на Black Eyed Peas, така и култовите им хитове, оглавяващи световните музикални класации, като "Pump It", "Where Is the Love?" и "I Gotta Feeling". Предстоящият концерт обещава да събере стотици български и международни фенове и да бъде наелектризиращо изживяване с типичната смесица от хип-хоп и поп музиката на Black Eyed Peas.
 
Очаква се билетите да влязат в продажба на 17.05.2023 г. от 12:00 часа, в ограничен брой. Поради големия интерес към събитието, може да се запишете тук и да получите e-mail при пускането на билети в продажба. 
 
Събитието на 22 юли 2023 се организира от емблематичните столични заведения Бар Петък и Club PM, обединили сили в BPM Events. Брандът работи в партньорство с утвърдени международни промоутъри, между които световно доказалият се български музикален продуцент B-OK. В екипа на организаторите влиза и основателят на Spirit of Burgas, Иван Вълков. BPM Events вече е член на сдружението на промоутърите в България – "Сцена Музика", а концертът на Black Eyed Peas е едва първото от серия събития, които ще зарадват меломаните у нас.

Свързани новини

Бандата предизвика фурор на BREEZE Fest

25.07.2023

Black Eyed Peas водят перлата J. Rey Sou

05.06.2023

Black Eyed Peas се завърнаха с нов албум

23.06.2020

Black Eyed Peas официално се завърнаха

15.04.2020

Black Eyed Peas се завръщат с ново парче

15.10.2019