Black Eyed Peas развяха българското знаме и поздравиха публиката на български език

Уникално отношение, неповторимо изживяване и фантастична емоция подари световноизвестната американска група Black Eyed Peas на българската публика. Като хедлайнери в първото издание на  BREEZE Fest, Black Eyed Peas доказаха, че има защо да са наричани най-големите звезди в световния шоубизнес.
 
Пред публика от над 8 хиляди души, скандираща името им, Black Eyed Peas стартираха своето мега шоу с думите "Добър ден, България!". Американците направиха уникален жест, като многократно вплитаха името на страната ни в текстовете на своите изпълнения. 
 
 
Посрещнати в Бургас от организаторите на BREEZE Fest с погача и мед, will.i.am, Taboo, apl. de. ap и J. Rey Soul не скриха вълнението си и от сцената обещаха, че това няма да е последната им среща с българските фенове. 
 
По време на BREEZE великата американска банда представи нов албум и разтърси Бургас с най-големите си хитове. Феновете взривиха Морска гара при емблематичното "Pump It", като песента прозвуча на фона на българския герб върху екрана от мащабната сцена. За финал на шоуто си, бандата представи и култовата песен "I Gotta Feeling", развя българския флаг, а J. Rey Soul се обгърна в него, за да поздрави отново България.  
 
 
Не по-малко въздействащо беше и участието на украинската сензация Иван Дорн. В свое интервю, малко преди да пристигне в Бургас, той сподели, че вече рядко се появява като изпълнител, но специално за BREEZE Fest и българската публика ще докаже защо е една от най-следваните звезди, спечелила сърцата на почитатели по цял свят. Още с излизането на зрелищната сцена, публиката изпадна в екстаз, а кулминацията дойде в момента, когато Иван Дорн буквално полетя над сцената, под възторжените аплодисменти. В края на изпълнението си Дорн покани всички свои фенове на бъдещо парти в Киев, за да отпразнуват заедно края на войната. 
 
За целия уникален vibe допринесоха и фантастичните изпълнения на любимите български изпълнители: група Молец, Дара, Папи Ханс, Мила Роберт, Керана и космонавтите. Те не само удовлетвориха изискването на капризната breez публика, но и впечатлиха чуждестранните гости, пристигнали в Бургас специално заради BREEZE. 
 
BREEZE Fest даде възможност на истинските фенове да усетят вкуса на един от най-големите фестивали по Черноморието. Преди датата на фестивала организаторите обявиха кастинг за хост на световноизвестните членове на Black Eyed Peas и сбъднаха мечтата на актрисата Лариса Койнова, която грабна титлата "домакин"."Това бе едно от най-страхотните ми изживявания досега! Безценен опит и безкрайно удовлетворение от добре свършената работа! Благодаря на организаторите на BREEZE за възможността да се докосна до вдъхновяващия фестивален тим!", разказва с ентусиазъм новият хост на американската група, който успя да усети бекстейдж емоцията и да бъде близо до своите музикални идоли. 
 
Веднага след финала на BREEZE Fest Burgas и определянето му като едно от най-мащабните музикални събития на годината, организаторите от BPM Events дадоха заявка за още неповторими BREEZE приключения, които феновете да очакват съвсем скоро. 
 
Фотокредит: Лилия Йотова

Свързани новини

Уникален шанс за един късметлия

05.07.2023

Black Eyed Peas водят перлата J. Rey Sou

05.06.2023

Бандата за първи път у нас

15.05.2023

Black Eyed Peas се завърнаха с нов албум

23.06.2020

Black Eyed Peas официално се завърнаха

15.04.2020