Невероятните Soft Play са групата, която ще подгрява Imagine Dragons

Енергичните британци от Soft Play ще са групата, която след 5 дни ще излезе преди изключителните Imagine Dragons. Дуото е създадено през 2012 г. и една от най-важните съвременни рок банди за островната сцена.
 
Soft Play са група, изградена върху идеята за счупване на правилата. Тази максима изглежда им служи добре, особено с оглед на това, че дебютният им албум бързо се превръща в златен и е номиниран за наградата “Mercury”. От там нататък те печелят сърцата на Майк Скинър от The Streets, Mike D от The Beastie Boys, носители са на няколко NME награди, изнасяли са самостоятелно шоу в Alexandra Palace, Skepta е бил с тях на сцената по време на Big Weekend, поредица на Radio BBC 1.
 
Били са на турне с The Prodigy, Kasabian, Jamie T и Wolf Alice. Техният трети и най-скорошен албум, Acts of Fear and Love, се вряза директно в топ 10 на класациите за рок музика по света и събира едни от най-добрите ревюта в кариерата на бандата до ден днешен. NME описва албума като “най-завършения от каталога на групата до момента, с много интересни промени и нови звуци, но без да губи връзка с ДНК-то на групата”.
 
Припомняме, че билетите за седящи са напълно разпродадени, като остава само ограничена бройка правостоящи места. Зоните на терен са разделени на две - Radioactive Zone и General Admission, като с цел безопасност и до двете не се допускат лица под 12 г.
 
До концерта на 30.07 остават само 5 дни, така че вземете своите билети от мрежата на epaygo или bilet.bg.
 

Свързани новини

Нов сингъл от Imagine Dragons

28.05.2024

Разбиващo жанровите граници парче

09.05.2024

"Драконите" летят по-високо от всякога

23.04.2024

Имат 10 песни в "Клуба на милиардерите"

04.04.2024

Imagine Dragons пяха пред 40 000

31.07.2023