BREEZE FEST с неповторима възможност за феновете на Black Eyed Peas

BREEZE FEST доказва силата на слогана си: "BREEZE FEST сбъдва мечти"! 
 
Сега събитието, което ще доведе за пръв път в България големите Black Eyed Peas, дава възможност на най-запалените фенове не само да влязат "в кухнята" на фестивала и да усетят бекстейдж емоцията, но и да бъдат близо до своите музикални идоли. 
 
BREEZE FEST обявява кастинг за хост на световноизвестните американци, които избраха Бургас за единствена точка в Източна Европа от световното им турне. На 22-ри юли, един от участниците в кастинга ще има неповторимия шанс да бъде хост (домакин) на Black Eyed Peas, да прекара време със своите любимци и да е в центъра на събитието. 
 
"Хостът (домакинът), е един от най-важните хора във фестивалния тим", разказват организаторите. "Той посреща и изпраща звездите и техния екип. Той е лицето на фестивала. Поведението и начинът на общуване на хоста е това, което гостите помнят. Хостовете и тяхното отношение през целия престой донякъде определя и дали големи звезди като Black Eyed Peas биха се върнали отново." 
 
На фейсбук страницата на фестивала вече са обявени условията, на които трябва да отговарят кандидатите за хост. Организаторите търсят мотивирани личности, желаещи да хванат фестивалната вълна и да бъдат част от вълнуващото приключение. Финалното решение, за това кой ще бъде избраният, ще вземат феновете на BREEZE FEST, които ще гласауват за най-подходящата кандидатура. 
 
Превръщайки 22 юли в една от най-очакваните дати това лято на своите две сцени BREEZE Fest ще избухне с Black Eyed Peas, група МОЛЕЦ, ДАРА, Папи Ханс, Мила Роберт, Керана и космонавтите и украинската сензация Иван Дорн, който също идва в България специално за фестивала. 

Свързани новини

Бандата предизвика фурор на BREEZE Fest

25.07.2023