“Better Days” на OneRepublic показва как хората по света прекарват дните си вкъщи

OneRepublic поканиха феновете си от цял свят да участват във видеото към новата им песен – “Better Days”.
 
 
Оптимистичното парче, с което музикантите призоваха света да гледа напред към по-добрите дни, които ни предстоят, излезе в края на март след седмици на изолация и карантина, които вокалистът Ryan Tedder прекара в студиото си в Лос Анджелис, след края на европейското турне на бандата.
 
В условията на глобално извънредно положение и социална изолация, момчетата от OneRepublic отправиха предизвикателство към почитателите си да заснемат свои преживявания вкъщи, да споделят жестове на внимание и обич, показвайки как виртуално остават свързани със семействата и приятелите си, как техните квартали и градове са се променили, да разкрият интересни неща, с които се занимават, докато стоят защитени в домовете си. Видеото е режисирано от OneRepublic и Josh Ricks, а кадрите в него носят усещането за глобалност, заедност и свързаност.
 
OneRepublic и Interscope Records (Universal Music Group) ще дарят част от приходите от видео стрийминга на “Better Days” на MusiCares® - кауза към фонда за борба с COVID-19 в подкрепа на музиканти и артисти, засегнати от кризата в резултат на пандемията от коронавируса.

Свързани новини

Истински евромузикален меланж

13.05.2024

Задава се мощен нов сингъл

09.04.2024

One Republic имат нов сингъл

26.05.2023

OneRepublic с песен в "Топ Гън: Маверик"

19.05.2022

Новата музика тази седмица

04.02.2022