Чуй носталгичния нов сингъл на Galantis - “The Lake”

Международното дуо Galantis се съюзи с изпълнителя и автор на песни Wrabel за интроспективния нов сингъл “The Lake”. Музикално пътуване, което показва нова страна на Galantis, тракът комбинира искрени хармонии с примесен с носталгия текст за създаването на звуково бягство. 
 
 
“По време на социалната дистанция се опитваме да запази креативността и да намерим вдъхновение за нова музика. “The Lake” е малко по-различен от стандартните ни песни като Galantis. Написахме тази с нашия приятел Wrabel като отражение на това, през което всички по света минаваме сега. Търсейки мир в умовете си и надявайки се на по-добро утре, се надяваме всички да намерят собствено „езеро“. Останете в безопасност.“, казват Galantis. 
 
Galantis издадоха нетърпеливо очаквания си трети студиен албум Church по-рано тази, отвеждайки слушателите към еуфорично пътешествие. Първ нов албум на дуото от три години, колекцията от 14 трака съдържа експлозивният сингъл на Galantis “Faith” с иконата на кънтри музиката Dolly Parton и участието на холандския изпълнител и автор на песни Mr. Probz. “Faith” дебютира под #1 в класацията на  Billboard Dance/Electronic преди бързо да стигне до #1 в класацията Dance/Mix Show Airplay, където остана за 5 седмици. Траклистингът включва и хитови колаборации на дуото с OneRepublic (“Bones”), Passion Pit (“I Found U”) и Yellow Claw (“We Can Get High”), сред открояващите се парчета “Never Felt A Love Like This” с Hook N Sling и Dotan, и “Hurricane” с John Newman.

Свързани новини

Galantis с нов сингъл

18.05.2022

Galantis обединяват сили с Dolly Parton

31.10.2019

Galantis пуснаха клипа към "Bones"

24.04.2019

Galantis се завръщат с две нови песни

16.07.2018