Galantis пуснаха официалния клип към сингъла "Bones" (видео)

С новото си официално видео към сингъла "Bones", в който участват OneRepublic, шведското дуо Galantis ни канят да се впуснем в Bones Park – един фантастичен свят, в който телата се превръщат в скелети. 
 
 
Режисьорът на визуализацията Spencer Hord от AfterWeDead споделя: "Такива проекти рядко се случват. Когато невероятният ни екип от илюстратори и редактори видя дизайна за обложката на сингъла, веднага разбра концепцията." За своята интерпретация на "Bones", Park Hord казва: "Искахме да постигнем нещо, което концептуално да изглежда семпло, но всъщност да е доста предизвикателно откъм изпълнение. Целта беше да преведем буквално "Bones" в 3D анимация и да слеем това с мрачна среда в увеселителен парк, за да се създаде сюрреалистичен разказ в смесена реалност. Заснетите кадри са от Castle Park в Riverside – малък тематичен парк в Южна Калифорния, който съм посещавал много пъти като малък, заради всякакви ученически партита и рождени дни. Мястото всъщност е много по-добро, отколкото го помня и честно казано цялото време прекарано там ми се отрази носталгично."
 
Последният сингъл на номинираното за награда Grammy дуо следва успеха на записите "San Francisco" (feat. Sofia Carson), "Emoji", "Satisfied" (feat. MAX) и "Spaceship" (feat. Uffie). Познати с незабравимите си изпълнения на живо Christian Karlsson (Bloodshy & Avant и Miike Snow) и Linus Eklöw (Style of Eye) ще обиколят света и през 2019 по фестивални участия и концерти. 
 
На 26-ти април Galantis ще пуснат ремикс колекция към сингъла "Bones", в която ще бъдат включени нови версии, както от самите изпълнители (тяхната Galantis & shndō VIP Mix версия), така и от имена като Hook N Sling, Steff da Campo, B-Sights, eSQUIRE, and Lodato.
 
В допълнение, дебютният албум Pharmacy достигна №1 в класацията на Billboard Dance, и влезе в Top 10 класациите за албуми в 23 държави, а песните "Peanut Butter Jelly" и "Runaway (U&I)" се превърнаха в хитове, последната от които получи златен сертификат от RIAA в седем държави и бе номинирана за Grammy в категориите Best Dance Recording и Best Remixed Recording, за ремикса на Kaskade. 

Свързани новини

Galantis с нов сингъл

18.05.2022

Galantis - “The Lake”

04.05.2020

Galantis обединяват сили с Dolly Parton

31.10.2019

Galantis се завръщат с две нови песни

16.07.2018