Новият албум на Pink излиза утре

Осмият студиен албум на поп иконата Pink, озаглавен Hurts 2B Human, излиза на музикалния пазар утре, 26-ти април, от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. В подкрепа на албума, певицата издаде четири официални сингъла: "Walk Me Home", "Hustle", "Can We Pretend" и едноименният "Hurts 2B Human" с участието на ар енд би звездата Khalid, чиято премиера се състоя преди дни. 
 
 
Премиерата на пилотния сингъл от албума, "Walk Me Home", се състоя на сцената на тазгодишните Британски музикални награди, на които певицата получи награда за изключителен принос в музиката. Pink влезе в историята на британската музикална индустрия като първият чуждестранен изпълнител, удостоен с това отличие. В началото на февруари т.г. Pink получи и собствена звезда на Алеята на Славата в Холивуд. "Walk Me Home" е написана от Nate Reuss, Scott Harris и Pink, и е продуцирана от Peter Thomas и Kyle Moorman.
 
 
На 28.03. песента Pink представи сингъла "Hustle". Авторският екип зад динамичното парче е наистина впечатляващ: самата Pink, Dan Reynolds от бандата Imagine Dragons и продуцентът Jorgen Odegard. Продукцията на песента е дело на Оdegard и Reynolds.
 
 
Албумът Hurts 2B Human съдържа 13 песни и екипът, участвал в създаването му е истински дрийм тийм в музикалната индустрия. За написването на песните в Hurts 2B Human, Pink работи отново с хората, които стоят зад някои от най-успешните й проекти - авторите и продуценти Max Martin, Shellback, Julia Michaels, Nate Ruess, Greg Kurstin и Billy Mann. За новия студиен проект певицата за първи си сътрудничи с артисти и автори като Teddy Geiger, Sasha Sloan, Beck и Sia. 
 
Hurts 2B Human - съдържание:
Hustle                                                       
(Hey Why) Miss You Sometime            
Walk Me Home                                       
My Attic                                       
90 Days featuring Wrabel                                 
Hurts 2B Human featuring Khalid         
Can We Pretend featuring Cash Cash           
Courage                          
Happy                                          
We Could Have It All                       
Love Me Anyway featuring Chris Stapleton  
Circle Game                               
The Last Song Of Your Life
 
 
В Hurts 2B Human участват гост музикантите Khalid, Chris Stapleton, Cash Cash и Wrabel. Пилотният сингъл от проекта, "Walk Me Home", има до момента над 50 милиона стрийминга глобално и остава в Топ 10 чарта на iTunes в САЩ. Впечатляващото видео към сингъла е дело на режисьора на филмовия хит "The Greatest Showman" - Michael Gracey и Stuart Bowen. Видеото има над 20 милиона гледания до момента. 
 
Pink в момента е на турне в САЩ, част от световното й турне "Beautiful Trauma World Tour". 

Свързани новини

Извънредна ситуация

13.02.2024

P!nk получи шокиращ подарък

29.06.2023

Ето как звучи звукът на 2022-ра

07.01.2022

Топ 20 на най-слушаните певици на века

12.10.2021

10 култови песни и успешните им кавъри

23.08.2021