Ricky Martin изненада света с неочаквано ново EP

Многократният носител на награди “Grammy” и “Latin Grammy” Ricky Martin зарадва феновете си по цял свят с неочаквана изненада - ново EP, озалгавено PAUSA. Martin споделя, че вдъхновението за студийната си мини колекция е открил в необикновеното време, в което се намира светът. “Моментът, в който чух парчета готови, знаех, че обичайният начин на издаване на албум не е правилният за мен. За първи път в кариерата си исках да споделя проекта си, както аз реша и да позволя на момента на изненада да си свърши работата. Това, което ще откриете в това EP, е прозрачност, романтика, носталгия и много живот“, допълва Ricky. 
 
 
Мълчанието винаги е било есенциална част от креативния процес на Martin. Разкривайки най-уязвимата си и деликатна страна, без да се ограничава до конкретен музиканел жанр, звездата преминава през дълъг ретроспективен период на канализиране на емоциите и преживяванията си, за да създаде PAUSA.
 
 
Това, което прави EP-то още по специално е, че всяка една от шестте разнообразни колаборации със Sting, Residente, Bad Bunny, Diego El Cigala, Pedro Capó и Carla Morrison представя своя идентичност и история. Двата хитови сингъла, които Martin издаде преди месеци - “Cántalo”, с Residente и Bad Bunny, както и оригиналната версия на “Tiburones”, разкриват еволюция и в творческия му стил на писане на музика и текстове. Това се дължи на чувството на абсолютна креативна свобода да мискира щастливи и жизнени мелодии с латино корените си, наблягайки на романтиката и носталгията. 
 
 
Продуцент на PAUSA е Ricky Martin, заедно с Julio Reyes Copello, Montana, Raúl Refree, Residente и Alejandro Jiménez, а в писането на текстовете към песните се включват и Residente, Bad Bunny, Pedro Capó, Carla Morrison, Sting, Beatriz Luengo, Yotuel и др. За щастие на феновете, красивата история, започнала в PAUSA, ще бъде доразказана във второ EP – PLAY, коeто ще съдържа по-бързи и ритмични парчета.  
 
PAUSA  - съдържание:
2. Recuerdo ft. Carla Morrison
3. Cae de Una – Pedro Capó
4. Quiereme – Diego El Cigala
 
Заедно с релийза на PAUSA, фондацията на Ricky Martin (Ricky Martin Foundation) продължава хуманитарната си дейност, като в момента фокусира усилията си в подкрепа на неравностойните общности в Пуерто Рико и Доминиканската Република, които са изложени на голям риск от заразяване с COVID-19. 

Свързани новини

Рики Мартин се завърна с мини-албум

26.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

29.04.2022

Enrique Iglesias с нов летен хит

02.07.2021

Рики Мартин с нов испански хит

11.06.2021

Ricky Martin с нов сингъл

24.01.2020