Enrique Iglesias посреща лятото с новия хит “Me Pasé”

Enrique Iglesias, определен от Billboard като “най-великия латино артист на всички времена“, се готви да запише още едно постижение в музикалната история с нов сингъл, колаборация с регетон звездата Farruko. Танцувалното парче “Me Pasé” е перфектният летен химн и припомня на милионите фенове на Iglesias от цял свят защо “кралят на латино попа“ с право е международна икона през последните две десетилетия.
 
 
“Me Pasé” излиза с официално видео на режисьора Alejandro Perez, заснето по райските плажове на Samaná в Доминиканската Република, а гостоприемството на местните жители правят кадрите още по-специални. Iglesias работи перфектно с Perez през годините и постига невероятни успехи, благодарение на съвместните им клипове към “Bailando”, “Subeme La Radio”, “Duele el Corazon”, всеки от които е с над 1 милиард гледания.  
 
Парчето ще бъде част и от новия албум на носителя на 47 статуетки от Billboard Latin Music Awards и редица награди Grammy, планиран да излезе през септември 2021 г., и ще се нареди в дългия списък от разбиващи световните класации хитове на звездата. Впечатляващият брой от 154 негови сингли, оглавили чартовете на Billboard, включително 27 #1 позиции в Billboard’s Hot Latin Songs, превръщат Enrique в артиста, записал най-много #1 места в историята на Billboard.
 
 
На 25 септември Iglesias ще стартира турнето си с Ricky Martin в Северна Америка с концерт в Лас Вегас, а феновете вече са в нетърпеливо очакване нa историческото събитие, което ще събере двете латино легенди под един покрив. Това ще бъде и първото турне на Enrique в САЩ от 2017 насам. 

Свързани новини

Рики Мартин се завърна с мини-албум

26.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

29.04.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Енрике Иглесиас потвърди, че се оттегля

27.10.2021

Енрике Иглесиас с нов албум

28.09.2021