Dennis Lloyd представи дебютния си албум, чуй заглавното парче "Some Days"

Dennis Lloyd представи дебютния си албум Some Days - музикална хроника на “най-тъмния период от живота му”. Вълнуващата и емоционална колекция съдържа 14 парчета, сред които хитовете “Alien”, “Anxious” и “The Way”.
 
 
В Some Days Lloyd се връща назад във времето, когато на пръв поглед кариерата му потръгва безпрецедентно, благодарение на хитовото парче “Nevermind” от 2018, а всъщност зад кулисите му се налага да се изправи пред сериозни изпитания. Надявайки се да пусне песента “Never Go Back” като следващ сингъл, Lloyd се сблъсква с категоричния отказ на предишния си лейбъл, който не се съгласява с креативната посока, по която изпълнителят е поел и замразява музикалните му проекти. Едногодишен правен спор между двете страни предизвиква последвалите проблеми с депресията на Dennis, който не е сигурен дали някога отново ще може да издава музика. 
 
Some Days - съдържание:
1. Changes
2. Alien
3. Anxious
4. Comi$$ion$
5. Hodl On
6. Dogs
7. Moving On
8. The Way
9. Bottom Line
10. Meditation
11. Irrelevant
12. Some Days
13. 27 Club
14. Leave It All Behind
 
За да отпразнува релийза на дебютния си албум, Lloyd организира специален лайв стрийм концерт, който ще се проведе на 3-ти юли в Menora Arena в родния му град Тел Авив, и ще бъде излъчен отново на 8-ми юли.
 

Свързани новини

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Dennis Lloyd бори депресията с песен

26.01.2021