Dennis Lloyd бори депресията с нов сингъл и видео

Dennis Lloyd се завърна с дългоочаквана доза въздействаща музика! Сингълът "Anxious" ще бъде част от предстоящия му дебютен албум, който излиза по-късно тази година и ще представлява хроника на "най-тъмния период от живота му". 
 
 
В музикалната колекция Lloyd ще се върне назад във времето, когато на пръв поглед кариерата му потръгва безпрецедентно, благодарение на хитовото му парче "Nevermind" от 2018, а всъщност зад кулисите му се налага да се изправи пред сериозни изпитания. Надявайки се да пусне песента "Never Go Back" като следващ сингъл, Lloyd се сблъсква с категоричния отказ на предишния си лейбъл, който не се съгласява с креативната посока, по която изпълнителят е поел и замразява музикалните му проекти. Едногодишен правен спор между двете страни предизвиква последвалите проблеми с депресията на Dennis, който не е сигурен дали някога отново ще може да издава музика.
 
В проекта "Anxious" Lloyd разголва най-болезнено уязвимата си страна, размишлявайки над страха и епизодите на паника, които вдъхновяват и видеото към песента. Dennis споделя: "Това се случи първия път, в който получих паник атака. Зави ми се свят, сърцето ми биеше със страшна скорост. Чувствах се сякаш светът се срива около мен, но всъщност всичко бе само в главата ми. Бяха неприятни времена."
 
Роден и израснал в Тел Авив, Dennis Lloyd представя дебютното си EP - Exident, през 2019, благодарение на което събира над милиард стрийма в дигиталните платформи. Водещият сингъл от него - "Never Go Back", моментално се превръща в едно от най-добавяните парчета в плейлистите за хитове на Spotify. Lloyd прекосява целия свят по време на разпродаденото си турне Never Go Back Tour, а миналата есен разпродаде турнето си The Never Go Back Tour: Part III, което премина през 16 европейски държави.

Свързани новини

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Dennis Lloyd издаде дебюта си

02.07.2021