“Prison” на Графа и Fabrizio Parisi вече е в ротация по club MTV

Музикалният телевизионен гигант MTV включи в плейлистите си съвместния проект на Fabrizio Parisi, The Editor и Графа - “Prison”. Хитовият трак се излъчва по club MTV, който покрива територията на Европа.
 
 
Преди няколко месеца Графа прие поканата на Fabrizio и The Editor да се включи в техен проект, като участва активно в създаването на музиката. Текстът е негов, на Борис Чеширков и Валентина Александрова. Изпълнителят неведнъж е споделял, че има отношение към хаус музиката и познава работата на продуцентския тандем. Стилната визуализация на трака е на режисьора Никола Атанасов.
 
 
Няколоко дни след излизането на “Prison” в България, сингълът вече е една от най-излъчваните песни в националния ефир. Този факт, в комбинация с актуалното поп хаус звучене на песента са оценени от club MTV и благодарение на канала песента ще се популяризира в цяла Европа.
 
 
Само преди дни излезе и клубната версия на “Prison”, която стана част от важни платформи за хаус музиката - Beatport, Traxsource и Soundcloud, а тракът влезе и в сетовете на DJ-и, известни на световната сцена. 

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

ALMA с изненадващо EDM парче

06.12.2023

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023