След триумфа в родната Белгия, Hooverphonic превземат стария континент

На 9 октомври Hooverphonic ще изнесат концерт в зала "Универсиада" (София), като с него ще отбележат 25 години от създаването на групата. Българските фенове ще имат привилегията да слушат характерния глас на първата вокалистка на Hooverphonic Geike Arnaert, която в началото на новото хилядолетие изпя тоталния хит "Mad About You”.
 
През 2021 формацията отново е на върха на класациите в родината си. Новият им албум Hidden Stories с вокалите на Geike Arnaert,  зае първото място в белгийския чарт за албуми още в първата седмица след излизането си на 7 май, а пилотния сингъл "The Wrong Place" е стриймван над 10 милиона пъти в дигиталните платформи.
 
 
Неизчерпаемия творчески заряд на продуцента и композитор Alex Callier и китариста Raymond Geerts стоят зад успехите на Hooverphonic вече 25 години. Уникалното и разпознаваемо звучене на групата ѝ печели стотици хиляди фенове в цял свят. Новият албум е поредното доказателство за това, а ако все още не сте го слушали онлайн или искате да притежавате физическо копие, можете да се сдобиете с него по време на гостуването на групата в София.
 
За начало на европейското си турне през 2021, музикантите избраха германския град Кьолн. Преди да стигнат до България, ще изнесат концерти в Полша, Чехия, Словакия и Румъния. Триото обещават по нещо за всеки фен, микс между стари и нови тракове и изненади. Концертите на белгийците са съвършено музикално преживяване, което почитателите им обичат да повтарят многократно. Това е една от причините за активната концертна дейност на Hooverphonic през годините.
 
Билетите за концерта в зала "Универсиада" (София),  на 9 октомври вече се продават в мрежата на Eventim.
 

Свързани новини

Шоуто на Hooverphonic е след седмица

18.05.2022

Концертът на Hooverphonic - къде и кога

10.12.2021

Hooverphonic идват у нас през пролетта

07.09.2021

Hooverphonic идват в България

19.03.2021

Hooverphonic пристигат в петък

09.10.2019