Hooverphonic идват в България с изпълнителката на "Mad About You" Geike Arnaert

В съобщение в официалния си сайт Hooverphonic анонсираха предстоящия си концерт в зала "Универсиада", София, на 9-ти октомври. Това ще е третото гостуване на формацията в България, като този път белгийците се завръщат у нас с емблематичната Geike Arnaert, изпълнителка на смаш хита от 90-те "Mad About You".
 
 
"Какъв по-добър начин да отпразнуваме 20-годишнината на "Mad About You" от ново концертно турне и неочаквано завръщане на Geike Arnaert" - пише в официалния сайт на формацията. От триото обещават по нещо за всеки фен, микс между стари и нови тракове и изненади в концерт, който не бива да пропускате.
 
Повече от двайсет години след появята на групата и заявката за характерен и автентичен саунд, музиката на Hooverphonic звучи актуално и смислено. Hooverphonic e група, която не обича да върви по утъпкани пътеки. Формацията изгражда свое собствено, уникално и разпознаваемо звучене. Продуцентът и композитор Alex Callier и китаристът Raymond Geerts са гръбнака на бандата от ден първи на нейното създаване. Много от песните им са част от саундтраци на значими филми и телевизионни продукции като "Открадната красота", "Знам какво направи миналото лято", "Постоянен мрак"’, "Местопрестъплението", "Антураж", "Никита", "Забравени досиета", успешната поредица на Netflix Академия "Чадър". 
 
През годините Hooverphonic са работили с редица уникални и талантливи вокалисти, но от есента на 2020 в състава им се завръща емблематичната Geike Arnaert.
 
Hooverphonic продължават с турнетата си в целия свят и градят репутация на солидна лайв група с хитове като "2Wicky", "Eden", "Mad About You", "Anger Never Dies", "Amalfi", "Badaboum" и "Romantic". В сетлиста на предстоящия им коцерт, освен големите им хитове, са включени песни от третия им албум The Magnificent Tree.
 
Билетите за концерта в София на 9 октомври вече са в продажба в мрежата на Eventim на цена 50 лв.
 

Свързани новини

Шоуто на Hooverphonic е след седмица

18.05.2022

Концертът на Hooverphonic - къде и кога

10.12.2021

Hooverphonic идват у нас през пролетта

07.09.2021

Hooverphonic триумфираха в Белгия

02.07.2021

Hooverphonic пристигат в петък

09.10.2019