Концертът на Hooverphonic в София с нова дата и локация

Дългоочакваният концерт на Hooverphonic променя локацията си и ще се състои в зала 3 на НДК на 25 май 2022. 
 
Събитието беше планирано за 9 октомври 2021 в зала "Универсиада”, но белгийската формация го отложи заради влошената пандемична обстановка в Европа. Това ще е третото гостуване на формацията в България, като този път белгийците се завръщат у нас с емблематичната Гейке Арнарт, изпълнителка на тоталния хит от 90-те "Mad About You”.
 
"Какъв по-добър начин да отпразнуваме 20-годишнината на "Mad About You" от ново концертно турне и неочаквано завръщане на Гейке Арнарт" - пише в официалния сайт на формацията. От триото обещават по нещо за всеки фен, микс между стари и нови тракове и изненади, в концерт, който не бива да пропускате. 
 
Повече от двайсет години след появята на групата и заявката за характерен и автентичен саунд, музиката на Hooverphonic звучи актуално и смислено. Hooverphonic e група, която не обича да върви по утъпкани пътеки. Формацията изгражда свое собствено, уникално и разпознаваемо звучене.Продуцентът и композитор Алекс Кариер и китариста Реймънт Грийтс са гръбнака на бандата от ден първи на нейното създаване. Много от песните им са част от саундтраци на значими филми и телевизионни продукции като "Открадната красота", "Знам какво направи миналото лято", "Постоянен мрак", "Местопрестъплението", "Антураж", "Никита", "Забравени досиета", успешната поредица на Netflix Академия "Чадър".
 
През годините Hooverphonic са работили с редица уникални и талантливи вокалисти, но от есента на 2020 в състава им се завръща емблематичната Гейге Арнарт.
Hooverphonic продължават с турнетата си в целия свят и градят репутация на солидна лайв група с хитове като "2Wicky", "Eden", "Mad About You", "Anger Never Dies", "Amalfi", "Badaboum" и "Romantic". В сетлиста на предстоящия им концерт, освен големите им хитове, са включени песни от третия им албум "The Magnificent Tree".
 
Организаторите на концерта в София "Real Sound Rental”  напомнят, че билетите, закупени за обявения на 9 октомври концерт в зала "Универсиада”, София, ще важат без презаверка за 25 май в Зала 3 НДК.
 
Билетите за новото събитие вече са в продажба в мрежата на Eventim на цена 60 лв. Събитието ще се състои при спазване на актуалните към момента на провеждането му противоепедемични мерки.

Свързани новини

Шоуто на Hooverphonic е след седмица

18.05.2022

Hooverphonic идват у нас през пролетта

07.09.2021

Hooverphonic триумфираха в Белгия

02.07.2021

Hooverphonic идват в България

19.03.2021

Hooverphonic пристигат в петък

09.10.2019