Концертът на Hooverphonic в София е на 25 май

Легендарните Hooverphonic ще свирят в зала 3 на НДК на 25 май.
 
Голямата новина за българските меломани е, че вокалист в предстоящия концерт на белгийската трип-хоп формация е Гейке Арнарт, изпълнителка на тоталния хит от 90-те "Mad About You”.
 
 
Концертът на Hooverphonic в София е част от европейското им турне, което вече е в разгара си. Непосредствено преди гостуването й тук, бандата ще изнесе три гига в съседна Румъния. Ревютата на критиката за първите концерти от турнето са впечатляващи. Присъствието на харизматичната Гейке Арнарт на сцената е забележително, а изпълненията й въздействащи. Независимо, че през годините в Hooverphonic пеят 6 вокалистки, Гейке остава емблемата на групата и това ясно личи на сцената.
 
Шоуто на трип-хоп формацията е стилно издържано по отношение на осветление и звук, а класата на музикантите гарантира силно емоционално преживяване. През годините формацията изгражда свое собствено, уникално и разпознаваемо звучене. Много от песните й са част от саундтраци на значими филми и телевизионни продукции като "Открадната красота", "Знам какво направи миналото лято", "Постоянен мрак"’, "Местопрестъплението", "Антураж", "Никита", "Забравени досиета", успешната поредица на Netflix "Академия "Чадър". 
 
На концерта на 25 май в София Hooverphonic ще изпълнят хитовете "2Wicky", "Eden", "Mad About You", "Anger Never Dies", "Amalfi", "Badaboum", "Romantic", както и песни от третия им албум The Magnificent Tree.
 
Билети за концерта на Hooverphonic в зала 3 на НДК все още са налични в мрежата на Eventim.
 

Свързани новини

Концертът на Hooverphonic - къде и кога

10.12.2021

Hooverphonic идват у нас през пролетта

07.09.2021

Hooverphonic триумфираха в Белгия

02.07.2021

Hooverphonic идват в България

19.03.2021

Hooverphonic пристигат в петък

09.10.2019