WahTony вдига музиката на следващо ниво с "Fake Stars"

Планирана от Антони Рикев a.k.a WahTony, с вокалите на Александър Славчев („Гласът на България“), новата песен на Music Clinic Records, вдъхновена от класическия фънк е всичко друго, но не и стандартна.
 
 
"Идеята на трака е да напомним, че музиката всъщност е изкуство и не би трябвало да се свързва с фалшиви звезди", разказва създателят на Music Clinic Records, Антони Рикев. ""Fake Stars" е началото на една, надявам се, успешна поредица от лейбъла, чиято основна цел е да се върнат музикалните стандарти. Текстът е на Александър Славчев и Пламен Иванов, и в него се засяга мейнстрийм феноменът на медийните еднодневки… Гнилите плодове на ежедневието ни, както ги наричам“. 
Героините в клипа са от балет "Нова", под нестандартния поглед на режисьора Радослав Укалски. 
 
Антони Рикев a.k.a WahTony завършва Националното училище по изкуствата в гр. Русе със специалност „Класическа китара“. Дипломира се като поп и джаз китарист в Музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“, но с това музикалните му способности не свършват - музикантът свири на барабани и владее отлично DJ пулта. Част е от TRI O FIVE, а работата по собствените му проекти не пречи на дейността му за колеги-артисти - в момента работи по последния албум на Белослава. Негова е и музиката от филма на Мартин Макариев "Диви и щастливи". 

Свързани новини

Хит от България в селекцията на MTV

18.12.2018

Нов проект на Fabrizio Parisi

04.09.2018