Майли Сайръс - нова музика, без алкохол и дрога вече 6 месеца

Този петък, 14 август, очакваме премиерата на новата песен на американската поп звезда Майли Сайръс. Парчето се казва "Midnight Sky" и ще бъде част от бъдещия албум на звездата "She Is Myley Cyrus", съобщи Контактмюзик.

"Знам, че чакахте цяла вечност. Но му се вижда краят в петък, така че направете вашите поръчки за "Midnight Sky!", обяви 27-годишната певица.

Това ще бъде първата песен от Майли Сайръс за тази година. Миналата година тя представи на феновете си "Mother's Daughter" от нейното EP "She Is Coming" и парчето "Slide Away" от предстоящия ѝ седми студиен албум. Взе участие и в няколко хитови колаборации. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I know it feels like you’ve been waiting forever and ever .... but no more..... She is finally here. My new single MIDNIGHT SKY. AUGUST 14th. PRE SAVE NOW. (Link in bio)

Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus) на

Преди броени дни в интервю за сп. Variety Майли Сайръс разкри, че заедно с приятеля си Коди Симпсън са отпразнували шест месеца откакто са трезви и не употребяват алкохол и дрога. Сайръс разказа, че обича новия си начин на живот.

Все пак певицата сподели, че е малко разочарована, че има хора, които не споделят нейното решение и ѝ казват, че "не било забавно да си млад и трезвен".

Решението да спре със субстанциите Сайръс взела след като претърпяла операция на гласните струни през ноември миналата година. След това певицата не могла да говори около един месец и не е трябвало да пие.

Певицата споделя, че междувременно е направила проучване на корените си и се оказало, че в семейството им имало данни за пристрастяване. Затова решила да не посяга пак нито към алкохола, нито към наркотиците.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

01.04.2022

Майли Сайръс с ново гадже

10.01.2022

Miley Cyrus се обясни в любов на Liam

03.12.2020

Miley Cyrus с нов сингъл

18.08.2020

Miley Cyrus - “Mother’s Daughter”

03.07.2019