Hurts се завръщат с нов албум през септември, чуй сингъла “Somebody”

Звездното британско дуо, което предефинира структурата на модерната поп музика, отваря нова страница в кариерата си. Theo Hutchcraft и Adam Anderson обявиха 4 септември за премиерна дата на дългоочаквания си нов албум Faith
 
 
От него досега излязоха “Voices“, “Suffer“ и “Redemption“, като и най-новия сингъл на дуото – “Somebody”. “Somebody” е песен за неподчинението, силата и способността да се изправиш отново на крака след силен удар. С това парче сменяме предавката и подчертаваме наситената енергия, която тепърва ще усетите в албума“, споделя дуото. Видеото към “Somebody” е продължение на отличителните визуални класики на Hurts – обмислени, артистични, пленителни – отражение на страстта им към концептуалното. 
 
 
За първи път дуото загатна за предстоящия си албум преди 2 месеца, когато издаде сингъла  “Voices” - електронен поп трак, със синтетично звучене, експресивни вокали и тържествен ритъм. “Voices” е песен за изолацията, отчаянието и манията. Но също и за силата на духа и съзнанието. Написахме я по време на лична криза и я споделяме със света по време на публична криза. Надяваме се да даде надежда на всеки, който се бори със собствените си демони“, споделя вокалистът на групата Theo Hutchcraft.
 
 
Формирано в Манчестър преди десетилетие, електронното поп дуо Hurts съчетава неоспоримия и отличителен талант на вокалиста Theo Hutchcraft и мулти инструменталиста и продуцент Adam Anderson. През август 2010 дебютният албум на дуото – Happiness, се нарежда в Топ 5 на най-продаваните заглавия във Великобритания и се превръща в най-бързо продаващият се дебютен албум на банда в страната през същата година. 
 
 
През 2013 Hurts издават втория си дългосвирещ студиен проект Exile, който влиза в Топ 10 най-продавани албуми във Великобритания, а самият Elton John е гост-пианист в парчето “Help”. 2 години по-късно дуото пуска и трета музикална колекция - Surrender, по която работи с продуцентите Quant, Stuart Price (Madonna, The Killers) и Ariel Rechtshaid (HAIM, Vampire Weekend). Епичният видеоклип към песента “Lights” от албума събира многобройни номинации за видео на годината. През 2017 Hurts се завръщат с четвърти студиен албум – Desire.

Свързани новини

Hurts издават нов албум този месец

04.09.2017

Hurts са хедлайнер на Sea Dance Festival

22.03.2016

Hurts пускат новия си албум днес

09.10.2015

"Lights"! Виж най-новото видео на Hurts

30.08.2015

Hurts с нов сингъл и албум

24.06.2015