Рут Колева влезе в MTV САЩ с нов сингъл и твърда позиция против насилието

Знаем, че е различна, но това вече е обичайно клише. Виждаме, че изглежда суперстилно, макар да е "оперирана" от суета и някак между другото вкарва тренд. Обичаме да слушаме Рут, защото, както самата тя казва, "правя хубава музика, с отношение" - а то сега й се връща и от американските меломани. 
 
Песента й "Candy Coated" вече е част от официалната селекция на MTV САЩ! Поставяме удивителен, защото за пръв път български изпълнител успява да влезе толкова ударно в уважавана медия през Океана и да постави във визитката си работа с американски продуценти.  
 
 
След този успех летвата се вдига до новия проект на Рут Колев – "On My Way", облечен отново със зашеметяваща визия, чиста музика и онази кристална Рут, от която не ти се иска да мърдаш и на нота. Също като "Candy Coated", която има своята кауза (виж Harper's Bazaar USA), и "On My Way" е песен с мисия. Посветена е на онзи убийствен натиск в отношенията, който може да доведе до лудост и накратко се определя като насилие във връзката. 
 
 
"Идеята за този проект дойде точно от взаимоотношенията с такъв човек - нарцисист", споделя Рут. "Тънък психологически инквизитор, агресор, който винаги търси вината в другия. В един момент толкова ти се иска да избягаш, че си съгласен да поемеш тази вина – несправедливо, за да може само и само да си тръгнеш. Готов си в очите на другите ти да си негативният персонаж, за да запазиш себе си… Не се говори достатъчно за такъв вид взаимоотношения, а са доста често срещани. Трябва голяма вътрешна сила, за да изчезнеш от такава връзка, да направиш тази крачка! Независимо какво казват другите – трябва да си тръгнеш от нещо, което е отровно." 
 
Видеото на "On My Way" не показва стандартна история, а се разхожда по ръба на възприятията. В този проект Рут Колева работи изцяло с български екип, макар и от различни точки по целия свят. Клипът е създаден в Манчестър, музиката и текстът са писани в Лос Анджелис, миксът е произведен в Хонконг, а за самия запис се връщаме в София. 

Свързани новини

Изключителен успех за Рут

03.10.2022

Рут Колева открива концерта на Мейси

19.09.2022

Песен на Рут Колева с акустична версия

22.07.2022

Рут Колева с нов сингъл

17.06.2022

Песен на Рут с ново признание

21.04.2022