"Сигнал" правят музикален рестарт

Легендарната рок група "Сигнал" ще открие концертния сезон в най-меломанския клуб в София - Joy Station. Шоуто е предвидено за 3 октомври, събота от 22 часа. 
 
Да, открива се есенния клубен сезон, но заради условията през тази година това се явява първият концерт на рок групата за 2020-та. 
 
В рамките на два часа феновете ще се пренесат в едно по-добро духовно измерение с песни, превърнали се в житейски саундтрак за две поколения - "Да те жадувам", "Сбогом", "Да или не" и др.
 
"Пандемията не е по-силна от рокендрола! Преживяхме интересен период, в който срещите с публиката ни бяха отнети, но социалната дистанция като че ли ни сближи повече от всякога и изостри липсата към малките неща  – удоволствието от споделения концерт с приятели, от това да напуснем дома си без страх и да се движим свободно. Срещата ни в Joy Station e специална за нас! Елате, за да празнуваме заедно живота и хубавата музика!“, споделя фронтменът на "Сигнал" Йордан Караджов.
 
През своята над 40-годишна история музикантите издават 13 студийни албума и изнасят хиляди концерти в страната и чужбина. Групата поставя и два невероятни рекорда, не само за България - близо 7 700 концерта и участия и повече от 550 000 продадени плочи. 

Свързани новини