Славин Славчев с нова песен - "Не е лесно"

Песните на ФСБ са давали смисъл в живота на редица поколения, носейки им усещане за споделеност и свобода. Сега, авторът на музиката Румен Бояджиев и на текста - Даниела Кузманова, правят подарък на Славин Славчев. Това е новото парче от дебютния албум на Славин, носещо заглавието "Не е лесно".
 
 
"Не е лесно" е четвъртата песен от предстоящия дебютен албум на Славин Славчев, която излиза под шапката на Vintage Music Box. Това е първото парче от този албум, което не е по текст на Славин и една от няколкото изключително интересни колаборации, които предстоят до края на годината в рамките на проекта.
 
Тази песен е своеобразен символ на приемствеността между поколенията, на живата връзка между част от гениите на българската рок музика и тези, които са израстнали с тяхната музика, а сега имат честта да онаследят зрънце от таланта им, пречупвайки го през своята призма и прочит.
 
"Песента "Не е лесно" е нещо, за което дори не съм имал смелост да мечтая. Голям подарък от още по-големи хора и музиканти. Лесно е да работиш с такива, а за мен е щастие и привилегия, че имам възможността да бъда проводник на тяхното изкуство." – Славин Славчев.

Свързани новини

Славин Славчев пусна своя рок дебют

17.01.2022

Славин Славчев с нов сингъл

24.09.2021

Славин Славчев представи "Само теб"

09.03.2021

Славин Славчев с нова песен

02.12.2019

Славин Славчев и "Да не сме сами"

10.09.2019