Славин Славчев с нов сингъл от дебютния си албум - "Почакай я"

Славин Славчев представи още един сингъл от предстоящия си дебютен албум. Песента е и своеобразен мост между поколенията, защото нейни автори са Живка Шопова (текст) и Константин Цеков (музика), които са пряко свързани с творчеството на група ФСБ. Аранжиментът е дело на добре познатия екип на Vintage Music Box.
 
 
Текстът пристига при Славин грижовно написан на ръка, а изпълнителят веднага го прегръща като свой. Така “Почакай я” започва да живее своя живот, разказвайки история за любовта, раздялата, намирането и прегръдката.
 
Това е второто парче, което е подарено на Славин от член на групата ФСБ. Преди точно година излезе песента "Не е лесно", която пък беше авторско дело на Румен Бояджиев и Даниела Кузманова.
 
До края на годината очакваме и излизането на дебютния албум на Славин, който ще носи името НОВ ПЪТ и ще съдържа общо девет песни, шест от които са вече познати на публиката - “Нов път”, “Да не сме сами”, “Кръгла стая”, “Не е лесно”, “Само теб” и “Почакай я”. Останалите три парчета дават заявка както за авторско включване от Славин, така и за още интересни колаборации.

Свързани новини

Славин Славчев пусна своя рок дебют

17.01.2022

Славин Славчев представи "Само теб"

09.03.2021

Славин Славчев с нова песен

24.09.2020

Славин Славчев с нова песен

02.12.2019

Славин Славчев и "Да не сме сами"

10.09.2019