Славин Славчев пое по "Нов път"

Славин Славчев представи новия си самостоятелен сингъл "Нов път". Песента е своеобразно ново начало на изпълнителя, тъй като е първият му самостоятелен проект от повече от година насам. 
 
Зад проекта застава сериозният екип на лейбъла Vintage Music Box, начело с едни от най-изявените български музиканти. Музиката и аранжимента на "Нов път" са на пианиста Ясен Велчев, познат като един от основателите на групи Акага и ТЕ. Текстът е дело на самия Славин. Песента е изсвирена изцяло на живо и записана на лента. Екипът залага на имиджово видео, което снима заедно с режисьора Кирил Илиев. 
 
 
"Много съм щастлив, че проектът вече е факт и веднага допадна на публиката. Когато правиш неща, които ти харесват, с цялата си енергия и любов, с правилните хора, публиката го усеща и оценява", каза Славин Славчев.
 
"Отдавна имахме намерение да направим парче в тази рок стилистика, и то точно за Славин. Публиката има потребност от такъв тип музика и то изпълнена именно от талант като него. Така дойде идеята за песента и я реализирахме с общи усилия. Славин помогна много за музиката и цялостното осъществяване на проекта", разкри детайли Ясен Велчев.
 
По "Нов път" работят някои от най-обичаните родни музиканти. Вокалният аранжимент на песента е на Иван Христов, басът – на Ивайло Звездомиров, барабаните – на Теодор Янков, а китарите – на Дарин Василев. Добре познатите Преслава Пейчева и Станислава Христова записват беквокалите. 
 
Това лято на Славин Славчев му предстоят участия в няколко фестивала, по време на които ще представи "Нов път". 

Свързани новини

Славин Славчев пусна своя рок дебют

17.01.2022

Славин Славчев с нов сингъл

24.09.2021

Славин Славчев представи "Само теб"

09.03.2021

Славин Славчев с нова песен

24.09.2020

Славин Славчев с нова песен

02.12.2019