"How we end up" на Поли Генова – най-слушаната българска песен в ефира

"How we end up" на Поли Генова е най-слушаната българска песен в родния ефир. Това показва класацията на Профон за най-ротираните парчета по телевизиите и радиата.
 
Сингълът, който излезе в средата на юли, бързо спечели любовта на публиката и постигна впечатляващ успех не само у нас, но и в чужбина. Песента вече се излъчва по най-известния музикален ТВ канал в света, МTV, на територията на Европа, Русия и Латинска Америка.
 
Парчето набира огромна популярност и в онлайн пространството, където феновете активно се включват в TikTok предизвикателството на Поли и споделят видеа със собствени интерпретации на танца от клипа на песента.
 
"How we end up" е пилотният сингъл към новия албум на изпълнителката – Твоя, чиято премиера беше в края на юли. Той включва както вече издавани песни, така и нови парчета, включително и дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други чуждестранни изпълнители. 
 
"Щастлива съм, че "How we end up" покори поредния връх. Изключително съм горда, че парчето беше толкова добре прието както от българската, така и от чуждестранната публика. Обещавам, че в следващите месеци предстоят още изненади от мен, с които ще зарадвам всички почитатели на хубавата музика", заяви Поли Генова.

Свързани новини

Поли Генова с нов сингъл

10.11.2022

Поли Генова ни води към Лапландия

07.11.2022

Крайбрежен концерт от Поли

17.08.2022

Поли Генова с нова заявка за летен хит

14.07.2022

Поли Генова и Любо Киров с дебютен дует

12.04.2022