Gary Barlow от Take That влиза в трио със супер звездите Michael Bublé и Sebastián Yatra

Gary Barlow (Take That), Michael Bublé и Sebastián Yatra, обединиха талантите си в общ проект. 
 
 
Парчето "Elita" е пилотният сингъл от предстоящия солов албум на Gary - Music Played By Humans, който ще излезе на 27-ми ноември. Това е първият самостоятелен проект на изпълнителя от 2013 и двойноплатиненото му постижение със Since I Saw You Last. Танцувалната и енергична поп-латино песен "Elita" е посветена на силата на жените. 
 
Първите идеи за проекта се раждат през ноември 2019. “Първоначално бяхме само двамата с Michael”, споделя Gary, “но после той каза, че познава невероятен талант, който ще пасне перфектно на парчето. Говорихме цял час по телефона и когато Sebastián ни изпрати неговата партия, бяхме удивени. Той има страхотна харизма, звучеше толкова автентично.”
 
“Никога не съм си представял поп песен с нас тримата заедно. Смятам, че се получи готин проект, който обединява различните ни култури и музикални стилове. Песента е вълнуваща, секси, вдъхновяваща.”, разказва Michael.
 
“Още не мога да осъзная, че имам песен с Gary Barlow и Michael Bublé”, коментира Sebastián. “Направихме всичко от разстояние, а се чувствам така, сякаш се познаваме от 3 живота. Тези момчета са чиста форма сърце и талант. Радвам се, че мога да се уча от тях, да черпя от техния пример и приятелство. Надяваме се, че и вие ще се влюбите в Elita!”

Свързани новини

Gary Barlow с нов албум

27.11.2020

Michael Bublé призовава за търпение

04.05.2020

Michael Bublé с нова “White Christmas”

05.11.2019

Ивайло Колев с трибют на Michael Bublé

18.10.2019

10 интересни факта за Michael Bublé

18.01.2019