Fabrizio Parisi и The Editor пуснаха "Prison" с участието на Графа

Продуцентите Fabrizio Parisi и The Editor отправят ново предизвикателство към музикалните фенове с изненадваща колаборация с Владимир Ампов-Графа. Един от най-утвърдените артисти в България е гост-изпълнител в най-новия сингъл "Prison".
 
 
Покорили българския еърплей многократно с траковете си, озвучили Ибиса, както и клубове и радиа от Америка до Австралия и от Индия до Перу, двигателите на лейбъла за електронна музика Fa&Mi Music само преди няколко месеца бяха поканени да създадат ремикс на сингъла на Графа "Фалшиви струни". Скоро след това се ражда идея за нов проект, но този път поканата е отправена от Fabrizio Parisi и The Editor към Графа, и е под формата на музикална идея за нов трак. Певецът приема предизвикателството, създава текста с Борис Чеширков и Валентина Александрова, и измисля вокалната линия на песента. 
 
"Непрекъснато разширяваме границите си, а с това и изпълнителите, които каним в нашите проекти. Логично, когато създадохме този поп-хаус трак, да потърсим и поканим някой наистина ярък. А кой би бил по-подходящ от Графа?", казват Fabrizio Parisi и The Editor за партьнорстовото си с Графа, а той допълва – "Хаус музиката е близо до мен, повечето ми песни имат ремикси. "Prison" е първият проект, в който участвам и е мислен изцяло в този стил. От години не бях пял на английски и това се оказа интересно предизвикателство."
 
Режисьор на стилното видеото на "Prison" е Никола Атанасов, а в главната роля е Виктория Ганчева.

Свързани новини

Белослава и Графа с нов дует

13.07.2022

Графа със специални гости във Варна

04.07.2022

The Editor издаде двоен сингъл

13.06.2022

Местят концерта на Графа в Пловдив

10.06.2022

Песен на Стенли с нов ремикс

10.06.2022