Rob Thomas записа коледна класика с Abby Anderson

Rob Thomas се обедини с кънтри певицата Abby Anderson за интерпретация на песента от Dolly Parton и Kenny Rogers, празничната класика “I Believe In Santa Claus”. Текстът на трака, писан от Parton за колаборативния й албум с Kenny Rogers през 1984, Once Upon a Christmas, доказва особено навременен зов за хармония и надежда през този празничен сезон. 
 
 
“Коледният албум на Kenny и Dolly винаги ми е любим всяка година. Когато стана време за него през тази година, веднага се сетих за Abby, защото има нещо характерно в нея и гласа й, който ми напомня за Dolly. Това, което ме удивлява, е начина, по който тя интерпретира песента и я прави тъжна и обнадеждаваща в същото време. Сякаш е приспособена за времето, в което сме сега, и наистина подчертава колко велик е текста в песен, която винаги е звучала наивно и забавно", казва Rob.
 
“Rob ми писа в Деня на благодарността и ми каза, че трябва да направим кавър на тази песен. Честно казано си помислих, че е просто мил, защото той е НАЙ-милият, най-елегантният мъж, който съществува, но все пак му изпратих запис и много се радвам, че го хареса. Най-добрият Ден на благодарността някога!“, не крие възторга си Abby Anderson.
 
Насред предизвикателната година за музиката на живо, Thomas се превърна в един от първите артисти, който представи това, което нарича #SocialDistanceSessions по време на карантината вкъщи. 

Свързани новини

Matchbox Twenty се завръщат

27.03.2023

Коледа дойде с новия албум на Роб Томас

26.10.2021

Сантана и Роб Томас с нова песен

12.10.2021

Rob Thomas: "One Less Day (Dying Young)"

21.02.2019

Rob Thomas - “Pieces”

23.08.2016