Ето кои са най-интересните музикални премиери тази седмица

AJR и OK Overture

Американската инди поп и рок банда AJR е съставена от тримата братя - Адам, Джак и Райън Мет. Братята Мет са трима, но усещането, което музиката им създава е сякаш са шестима. Експериментират с най-различни инструменти, и подобно на други семейни групи, от малки деца свирят и композират заедно. Към днешна дата направиха премиерата на четвъртия си студиен албум "OK Orchestra" и видеото към сингъла "OK Overture". Третият им албум "Neotheater" дебютира под номер 8 в класацията за албуми на Billboard 200, и достигна до номер едно в класацията за рок албуми.

Тейлър Суифт и You All Over Me (From The Vault)"

Песента е първото парче от новия албум на изключително продуктивната Суифт. 31-годишната певица разкри, че скоро ще пусне още шест неиздавани песни, които ще бъдат включени в презаписания ѝ албум Fearless. 

Taylor Swift пусна първата песен от новия си албум

 
Karol G и KG0516

Новият албум на колумбийката Каролина Наваро - Karol G е един истински подарък за любителите на латиното. Певицата изгря на световната музикална сцена преди няколко години, а през 2018-та спечели "Латино Грами" за най-добър нов изпълнител. Музиката й приятна смесица от латино, трап и реге, които те карат да се разкършиш в ханша още с първите ритми. 

Kaleo и Break My Baby - Striped Bacк

Понеже много се разгорещихме с латино ритмите, веднага прелитаме към Исландия, където подобно на горещ гейзер от леденото море пристига Kaleo с "Break My Baby - Striped Bacк". Всъщност парчето се появи на бял свят преди близо година, но сега излиза с нов аранжимент и видеоклип. Текстът, музиката, вокалите и китарата тук са дело на фронтмена на Kaleo - Джулиус (JJ Julius Son). 

Ванеса Карлтън - Love Is an Art - Deluxe

Помним добре певицата Ванеса Карлтън и емблематичната й песен "A Thousand Miles". Ето че тя се завръща с новия си албум "Love Is an Art - Deluxe". Всъщност шестият й студиен албум излезе преди точно 1 година, като сега премиера прави Deluxe версията му - демо записи в техния суров и неподправен вариант. Пианото, разбира се, е основният музикален инструмент в записите. Лириката и вокалите са другите главни герои в суровата музика на Карлтън, която ни кара да си мислим, че от изгрева й с "A Thousand Miles" са минали не 20, а 200 години.

Свързани новини

Бионсе заблестя в Лондон

04.12.2023

Виж по-интересните моменти на АМА's 2022

21.11.2022

Певицата обяви датата на новия си албум

29.08.2022

Чуй Yeah Yeah Yeahs и "Burning"

11.08.2022

Аrcade Firе се завърнаха с нов сингъл

18.03.2022