Фенове на DMX се молят за него, лекарите не дават надежда

Рапърът DMX остава в много тежко състояние в болница в Ню Йорк. Причината е свръхдоза, вследствие на която той е получил сърдечен удар. 

50-годишният рапър, чието истинско име е Ърл Симънс е на командно дишане, а лекарите не дават прогнози за състоянието му, съобщават днес американските медии. Те коментират, че би било чудо рапърът да се събуди. Днес пред болницата, в която той е настанен се състоя молитвено бдение и шествие на мотористи в негова чест.  

Известен факт е, че DMX има дълга история със злоупотреба с наркотици. Преди няколко години той отново влезе в болница заради свръхдоза. През 2019 г. излезе от затвора в Западна Вирджиния, след като изтърпя едногодишна присъда за укриване на данъци. По-късно същата година изпълнителят отмени поредица от планирани концерти, за да влезе клиника за рехабилитация.

Дългогодишната кариера на DMX включва пет албума номер 1 в Billboard 200, започвайки с дебюта му през 1998 г., "Dark And And Hell is Hot". Той също така е вкарал 15 песни в класацията за хитове Billboard Hot 100, включително емблематичната "Party (Up in Here)". В допълнение към успешната му музикална кариера, рапърът има и много роли в киното, участвайки във филми като "Romeo Must Die", "Exit Wounds", "Cradle 2" и др.

Свързани новини