No Angels усилено записват новия си албум, готвят и лятно турне

Германската гърл банда No Angels, в която член е певицата Люси Дяковска през миналата година се събра след близо 20-годишна пауза.

В момента четирите певици работят по чисто нов албум, който трябва да излезе на 4 юни. В него ще има 15 презаписани парчета, както и 5 чисто нови песни. Люси, Санди, Надя и Джесика вече представиха новата версия на емблематичния им хит "Daylight":

Записите вървят много предизвикателно, защото момичетата са пръснати по целия свят - България, Германия и САЩ. Заради пандемията и ограниченията на пътуванията в момента всяка една от тях е в дома си, но това е съвсем малка пречка пред радостта, която четирите споделят от събирането си след толкова години.

No Angels след 20 години е най-великото нещо в професионален, а и в личен план, което се е случило на Люси Дяковска през последната година, сподели наскоро тя. Гласовитата плевенчанка оценява всеки нов миг с колежките си, имало е и прошка и потапяне в прекрасните спомени, които имат от възхода на кариерата им през 90-те. 

Цялата позитивна енергия от реюниъна им сега те насочват към музиката и независимо от разстоянието, което ги дели, записите на новите аранжименти и песни върви с пълна сила. В средата на месец май No Angels искат да тръгнат на турне, което да бъде в подкрепа на премиерата на новия им албум "Twenty", който се очаква да излезе на 4 юни.

Свързани новини

Люси Дяковска завършва лятното си турне

27.06.2016