Mind Trips и Алекс Раева показаха текстовото видео на "Too Many Lies"

Автентичният звук на трип хоп формацията Mind Trips, в комбинация с характерните вокали на Алекс Раева и дълбокия текст на "Too Many Lies", са причината едноименният сингъл да получи високата оценка на меломаните.
 
 
Лирик видеото на "Too Many Lies" подчертава силата на текста, написан от Алекс Раева. Всяка дума и фраза от песента са преминавали през съзнанието ни през последната необичайна година и са ни карали да се замислим. Тракът носи едновремено музикална наслада и съдържание, които ни предизвикват да го слушаме отново и отново.
 
Mind Trips започват работата си по "Too Many Lies" в края на 2020. Както обикновено, музикантите творят заедно и всеки един от тях има своя собствен принос за естетския звук на формацията. През 2018 Алекс Раева се присъединява към Aлександър Георгиев (китара), Бурян Маслев (бас), Владимир Митин (тромпет), Панайот Ангелов (перкусии), Стефан Цеков (барабани) и Ясмин Исинов (клавир), и оттогава групата е изключитено продуктивна. 
 
В момента Mind Trips работят върху новия си албум, като споделят, че за тяхна радост през последните години откриват сред феновете си все по-млади хора и това е мотивацията им да продължават да създават качествен трип-хоп, чил аут, фънк и джаз.

Свързани новини

Алекс Раева на гости на Еви Павлова

23.04.2021

Три сета музика за ценители тази събота

03.02.2020

Mind Trips с нов сингъл - “Definitely”

13.01.2020

Белослава и Mind Trips с концерт в НДК

20.11.2019

Mind Trips - “She is Killing You”

19.06.2019