Адел на 33: Идва ли новият албум на певицата

Адел навърши 33 години на 5 май.  

Певицата сподели няколко снимки в социалните мрежи, които показаха звездата в прекрасна форма, въпреки че е без грим и прическа. "Thirty Free", пише изпълнителката на "Rolling in the Deep" на кадъра, с който се поздрави за навършването на Христовата възраст. Дали това не е заглавието на новия ѝ албум? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Adele (@adele)

Известен факт е, че за рождения си ден, през няколко години Адел пуска нов албум. Последният, който донесе на британката множество награди, включително "Грами", тя пусна, когато стана на 25 години. "25" се превърна в четвъртият най-продаван албум за 21-ви век. Вторият албум на Адел - "21", с който стана първата в историята изпълнителка с 4-те "Грами" в основните категории, заема първото място в тази класация. Дългата пауза ни кара да си мислим, че вече е крайно време за новия студиен запис на изпълнителката. 

През декември 2020 г. музикантът Мат Чембърлейн разкри, че Адел пише нови песни заедно с продуцента Рик Ноуелс, с когото работи и по "25". В допълнение към работата с Мадона, Дуа Липа и Lykke Li, Ноуелс е известен като дългогодишен сътрудник на певицата Лана Дел Рей, като е работил по всичките й албуми от 2012 г. насам.

По време на шоуто SNL в края на миналата година, на което Адел беше гост-водещ, изпълнителката също загатна, че записва парчетата от четвъртия си албум и това е причината да не иска да пее на живо. Тя обаче не каза нищо повече по темата.

Всъщност, едно е сигурно - когато и да е премиерата на новия албум на Адел, той ще бъде следващият огромен хит на музикалната сцена.

Свързани новини

И това не е най-лошото

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

Адел се завръща във Великобритания

03.02.2022

Тревожните слухове зачестиха

01.02.2022