One Night Stand се завръща със специално издание!

Без майтап - след една турбулентна година за почивка "Три жени на микрофона" ще се качат на сцената на Joy Station за специално издание на най-големия стендъп в България - One Night Stand. Датата е 9 юни, началото е в 20 ч, а освен добро настроение, е препоръчително да си носите сутиените и коланите здраво закопчани, защото за смеха вече няма карантина!
 
 
В този special ще се насладите на култови текстове от последното напълно разпродадено събитие в зала 1 на НДК на 7 март 2020 г, точно преди да затворят държавата. Красимира Хаджииванова, Елисавета Белобрадова и Оля Малинова ще засегнат най-чувствителните теми, свързани с мъжете, секса, оргазмите и термометъра в едночасов комедиен маратон, който ще остави душите ви като разграден двор. 
 
В унисон с противоепидемичните мерки, клуб Joy Station работи на 50% от капацитета си, което позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт. 
 
 
Предварителното закупуване на билети е препоръчително, като това може да се случи в мрежите на Eventim, URBO и Ticketportal. Своя пропуск за One Night Stand Special може да получите на касите на ФАНТАСТИКО от 14 май. 
 
Добре дошли на One Night Stand Special са и всички със закупени билети за отложени заради системния локдаун спектакли на "Три жени на микрофона". Билетите ви трябва да бъдат презаверени до 10 май от местата, от които са закупени.

Свързани новини

SOS Детски селища със специални стикери

07.04.2022

Наближава Wine & Spirits Show 2022

02.04.2022

BRITANICA Park School с IB програма

15.03.2022

Английски език – стъпка напред!

15.02.2022

Празници без фойерверки

16.12.2021