Михаела Филева представи заглавната песен от албума си "ИН и ЯН"

Изящество, стил и квалитетна музика са думите, които точно описват новото видео на Михаела Филева "ИН и ЯН", с участието на столичното MC Жлъч. Клипът излезе в може би най-вълнуващата в личен и професионален план седмица от годината за красивата певица.
 
 
Родената на 15 май Михаела ще има щастието да отбележи рождения си ден в компанията на своите почитатели. С концерт в клуб Терминал 1 тя ще представи комбинация от големите си хитове и шест от песните от новия албум със специални аранжименти, които Михаела и музикантите репетират вече повече от месец. 
 
Събитието ще се излъчва онлайн и всеки, който не може да си позволи да присъства на място, може да закупи билет за стрийминга от Еventim. В допълнение, зрителите на онлайн концерта ще получат като подарък новия албум ИН и ЯН на посочен от тях адрес.
 
Третият студиен албум на певицата ИН и ЯН излиза точно на рождения й ден и включва песни създадени преди и по време на пандемията. Премиерата му беше планирана за май миналата година, а закъснението даде време на Михаела и екипът да създадат и включат още песни в него, както и да изпипат звученето до съвършенство.
 
Заглавната песен "ИН и ЯН" има дълга история. Екипът на Монте е впечатлен от демото на композитора Боян Христов, което звучи универсално и на високо ниво. Следва дълъг процес на доработка, създаване на текст и аранжиране. Георги Касабов-NDOE и Михаела Филева са автори на текста, а в аранжимента Борислав Бояджиев-Борче залага на качествения звук, актуалните в момента ретро елементи и завладяващ ритъм. На финалната права към проекта се присъединява Жлъч, който с римите си се вписва перфектно в цялостната концепция на трака.
 
Приятен летен полъх носи видеото на песента, заснето в Занзибар и на Витоша, две коренно различни локации, избрани от режисьора Павлин Иванов-Bashmotion. 
 
В момента Михаела е на турне заедно с диригента Максим Ешкенази. Концертните зали са разпродадени и това показва положителната тенденция българската публика да се вълнува все повече от концерти, които съчетават класическото и модерното музикално изкуство.

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023