След 19 години, водещата Елън Дедженеръс спира токшоуто си

Американската телевизионна водеща Елън Дедженеръс обяви, че и е дошло време за промяна и това е последният сезон на хитовото й токшоу.

Дедженеръс обмисляла решението дълго време. На 11 май тя информирала екипа си за това, че следващият - 19-ти сезон на шоуто, ще бъде и последният.  В снощното предаване тя официално оповести новината и сподели, че има нужда "да спре да говори": 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ellen DeGeneres (@theellenshow)

С повече от 3000 предавания "Шоуто на Елън Дедженеръс" е един от най-успешните и гледаеми телевизионни проекти с няколко награди "Еми" зад гърба си.

Медиите зад Океана обаче коментират, че последната пандемична година се е оказала решаваща за популярността на предаването, което отбелзява 40-процентов спад в рейтинга и има все по-обтегнати отношения в екипа. През миналата година 10-ина бивши и настоящи служители в предаването проговориха за "токсичната работна среда". По думите им, персонал е бил уволняван вследствие на отпуски заради смърт в семейството или отсъствие по болест. Била насаждана и расова нетърпимост от продуцентите.

Репутацията на комедиантката също допълнително беше подронена от публикации на знаменитости в социалните мрежи, според които тя е "най-грубият човек на света". 

Свързани новини