YAVI представи видеото към новата си песен "SaTEN"

"SaTEN" е история за мечтана, но несбъдната в реалността любов, която въпреки всичко може да бъде споделяна от разстояние", казва младият изпълнител.
 
 
"SaTEN" е българска версия на песента "SADISFIED", създадена през 2012 в Антверпен, Белгия и издадена в България с групата Indigo Kids през 2017. 
 
Кадрите на пропадащи ледници (глетчери), кореспондиращи на фразата “ледове топим” в текста са препратка към актуалната тема за климатичните промени, глобалното затопляне и нуждата на всеки от нас да възпитава екологична култура. 
 
Видеото е със специалното участие на екзотичната Stefany Obadiaru и снимано от талантливите Buddubaz Tape! 
 
YAVI е първият вокалист на група КАФФЕ. През 2017 участва в Гласът На България, а същата година печели Наградата на Музикалната и Журналистическата Гилдия в конкурса на БНР ПРОЛЕТ с групата си Indigo Kids. Година по-късно спечелва и Наградата на Слушателите с песента си "SADISFIED" (английска версия на "SaTEN"). YAVI е Ментор в модул Пеене в Асоциацията За Подкрепа на Децата и основател на издателския лейбъл FLOWCEAN PRODUCTIONS, с който продуцира и издава песни на различни изпълнители.
 
Между 2003 и 2015 живее и твори в Антверпен (Белгия), където пише музика за филми, колаборира с американски продуценти и участва в международни музикални фестивали в Белгия, Холандия, Румъния.

Свързани новини

YAVI представя новия си албум

26.05.2023

YAVI с нов видеоклип

14.12.2022

YAVI с клубен концерт този уикенд

18.11.2021

Yavi: "Животът ми е като цунами!"

25.06.2020