Три седмици ще продължи Mood For Food Summer Festival в София

София ще е шумна и вкусна с най-мащабния фестивал за годината - 20 дневният Mood for Food Summer Fest. Между 01.06. и 20.06.2021, с локация парк "Гео Милев" (пред стадион Академик), ще се проведе маратонът на добрата храна и доброто настроение!
 
 
Фестивалът се провежда за четвърти пореден път, като тази година столичани ще могат да опитат куп вкусотии, да се забавляват с едни от най-популярните артисти в България, да печелят награди и, разбира се, да станат част от дългоочакваното ЕВРО 2021 по футбол – и всичко това на открито, през целия месец юни!
 
Какво предлага фестивалът
 
Храна, напитки и добро настроение! За всички, които искат да пробват нещо ново и вкусно за хапване, фестивалът ще стане временен дом на 15 ресторанта, барове и food trucks. Като един от най-мащабните фестивали за 2021, Mood for Food цели да привлече всички, които нямат търпение да наваксат с хубавото настроение.
 
Специално на Mood for Food
 
Това издание на Mood for Food гарантира да бъде една идея по-пиперливо. След повече от година липса на приятни мероприятия, организаторите на фестивала са подготвили забавления за всеки вкус.
 
 
Освен вкусната храна и напитки, Mood for Food ще бъде арена на множество игри с награди, благодарение на партньорите на фестивала, а за да бъде поддържан състезателният дух, ще бъдат организирани турнири по джаги и тенис на маса! И за да бъде лятната идилия абсолютна – ЕВРО 2021 по футбол ще бъде излъчвано на голяма видео стена – перфектното място за разпускане или пък силни емоции… за всички спрямо вкуса!
 
На територията на фестивала ще гостува и най-големият лунапарк в България - 10 атракциона, сред които блъскащи колички, пързалка, сърф, виенски колела и други, ще очаква смелите малчугани и тези, които преследват адреналина.
 
 
За настроението на гостите на фестивала ще се погрижат едни от най-обичаните български изпълнители!
04.06 – Дара
05.06 – Тита
11.06 – Wosh MC & FEEL
12.06 – група Остава
18.06 – Алек Кирев
19.06 – Jeremy?
 
Ежедневно, в продължение на целия фестивал, за раздвижването на атмосферата ще се грижат DJ SKILL и DJ FEEL. 

Свързани новини