Fabrizio Parisi & The Editor в колаборация с българската Tik-Tok звезда Mattego

Да откриеш себе си. Да намериш какво те прави щастлив. Това е вечното търсене на човека. Това вълнува и продуцентското дуо Fabrizio Parisi & The Editor, и най-бързо набралия популярност инфлуенсър в Tik-Tok – Mattego, в новата им колаборация "Like Champagne". Песента направи своята премиера днес, 30 юни, и даде старт на най-новия лейбъл от семейството на Fa&Mi Music Group – Moon Invasion Music.
 
 
Експлозивен заряд и ритъм, който няма да те остави безучастен, това е рецептата на "Like Champagne" за Лято 2021. Песента е създадена, за да отключи жаждата да танцуваме свободно и да позволим на чистото щастие да ни залее, забравяйки всички ограничения от изолацията. С дълбокия си бас ритъм "Like Champagne" диша в ритъма на летните нощи. Посланията на музиката са категорични: "Слушай сърцето си!" 
 
Точно сърцето е главният герой и във видеото на трака. А Mattego се впуска в търсене на липсващото му парченце. Като най-бързо набралия популярност инфлуенсър в Tik-Tok (245 000 последователи само за 7 месеца), Mattego пренася почитателите на денс музиката във виртуалния свят на платформата, където можеш да бъде всичко – гримьор, стилист, танцьор, геймър. И той опитва от всичко, но "сърцето" му остава с едно липсващо парченце. Докато не открие истинската си страст – Музиката. Пътят му показва най-успешното продуцентско дуо Fabrizio Parisi и The Editor, които са единствените, вкарали 6 песни в MTV за три години, работейки на територията на България. 
 
Режисьор на видеото е Reezy Rane, а стилист и сценограф е Пламена Боева, която от дълги години работи ексклузивно за италианския пазар. За този клип обаче, в продължение на седмица, тя изгради 5 различни стаи, които да пресъздават Tik-Tok реалността. 
 
В снимките на клипа се включиха и някои от най-популярните Tik-Tok инфлуенсъри у нас: @vanyawillson и @knmdv играят ролите на геймъри. @the_teddie и @ivkabeibe се превръщат в бюти инфлуенсъри, а @eelyasaa помага на Mattego да направи специално денс предизвикателство за "Like Champagne".
 
Сингълът "Like Champagne" ще бъде придружен и от интригуваща масова кампания в Tik-Tok.

Свързани новини

ALMA с изненадващо EDM парче

06.12.2023

Ново от Fabrizio Parisi & The Editor

30.01.2023

Нова песен от DIA

30.09.2022

The Editor издаде двоен сингъл

13.06.2022

Песен на Стенли с нов ремикс

10.06.2022


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0