Twenty One Pilots показаха официалното видео към “Saturday”

Twenty One Pilots споделиха официалното музикално видео към сингъла си “Saturday”, част от новия албум Scaled And Icy.  
 
Режисирано от Andrew Donoho, официалното музикално видео на “Saturday” е заснето за една седмица миналия май, използвайки няколко локации, включително сцена под вода и оперираща подводница. Клипът показва бандата, потапяща се за буквално изпълнение под вода в дълбокото морско парти, преди неочакван посетител да развали празненството.
 
 
Видеото на “Saturday” пристига след анонса за турнето на Twenty One Pilots през 2021 – 2022, “Takeøver Tour”. В по-голямата си част напълно разпродадени, предстоящите дати започват от 21 септември и ще покажат Twenty One Pilots в изпълнение няколко вечери в Денвър, Лос Анджелис, Чикаго, Колъмбъс, Атланта и Лондон, надграждайки на всяка локация от изключително и интимно клубно изпълнение до пълни арена спектакли.
 
Възторжено приетият нов албум на Twenty One Pilot, Scaled And Icy, дебютира на #1 в топ класациите на  Billboard Rock Albums и Alternative Albums, като се приземи и на #3 в Billboard 200, маркирайки най-голямата отваряща се седмица за рок албум през 2021.  Новият запис е подчертан от открояващите се “Saturday”, “Choker” и водещия сингъл “Shy Away”, който в момента е #1 в Alternative Radio за осма последователна седмица. 
 
Писан и в голяма част продуциран от Joseph в изолация през последната година в домашното студио, с барабанни техники в албума от Dun из цялата страна, Scaled And Icy е продукт на виртуални сесии от дълга дистанция и показва дуото с преобърнатите му рутини, успоредно с преодоляването на емоциите от 2020 –тревожност, самота, скука и съмнение.  Дуото трябваше да се въздържи от нормалните студийни сесии, но достигна ново ниво на самоанализ в процеса, приемайки по-въображаем и дързък подход към писането на песните си. Резултатът е колекция от песни, които продължават напред през пречките и се фокусира върху възможностите, които си струва да се запомнят. 
 
Scaled And Icy е първият студиен албум от Twenty One Pilots за три години и следва платинено сертифицирания Trench.

Свързани новини

Виж Twenty One Pilots и "Saturday"

09.07.2021

Twenty One Pilots с нова песен

19.05.2021

Чуй новата музика тази седмица:

17.05.2021

Чуй новата музика тази седмица

12.04.2021

Twenty One Pilots се завръщат

08.04.2021