Imagine Dragons разсъждават за смъртта на близките ни в "Wrecked"

Imagine Dragons представиха новия си видеоклип към парчето "Wrecked". Музикалната изповед е посветена на болката от загубата на любимите ни хора.

Видеоклипът, режисиран от Мат Истин, също така е в памет на снахата на вокалиста на групата Дан Рейнолдс. Алиша Рейнолдс си отива през 2019 година след битка с рака. 

 

"Тя беше ярка светлина. Със своята доброта, привличаше всеки, когото я срещне. Нейната внезапна смърт ме разтърси по начини, които все още не мога да изразя. Бях с нея и брат ми, когато тя почина, и за първи път в живота си станах свидетел на смъртта по този начин. Това запечата в съзнанието ми крехкостта на живота и предопределеността на всичко. Гледах как брат ми се сблъсква с нещо, което никой не трябва да изпитва. Но също виждах как вярата му носи надежда за бъдещето с нея. Мога само да се надявам на същото", сподели Рейнолдс в изявление по повод премиерата на видеото.

Новият албум на американците - "Mercury", ще излезе на 3-ти септември. От него групата вече представи синглите "Follow You" и "Cutthroat". Това ще бъде петият им студиен албум и следва "Origins" от 2018 година. 

Свързани новини

Imagine Dragons пяха пред 40 000

31.07.2023

Остават броени дни до концерта

25.07.2023

Билетите за Imagine Dragons се топят

19.07.2023

Imagine Dragons срещу войната: "Crushed"

15.05.2023

Чакаме бандата в края на юли

04.05.2023