Imagine Dragons разсъждават за смъртта на близките ни в "Wrecked"

Imagine Dragons представиха новия си видеоклип към парчето "Wrecked". Музикалната изповед е посветена на болката от загубата на любимите ни хора.

Видеоклипът, режисиран от Мат Истин, също така е в памет на снахата на вокалиста на групата Дан Рейнолдс. Алиша Рейнолдс си отива през 2019 година след битка с рака. 

 

"Тя беше ярка светлина. Със своята доброта, привличаше всеки, когото я срещне. Нейната внезапна смърт ме разтърси по начини, които все още не мога да изразя. Бях с нея и брат ми, когато тя почина, и за първи път в живота си станах свидетел на смъртта по този начин. Това запечата в съзнанието ми крехкостта на живота и предопределеността на всичко. Гледах как брат ми се сблъсква с нещо, което никой не трябва да изпитва. Но също виждах как вярата му носи надежда за бъдещето с нея. Мога само да се надявам на същото", сподели Рейнолдс в изявление по повод премиерата на видеото.

Новият албум на американците - "Mercury", ще излезе на 3-ти септември. От него групата вече представи синглите "Follow You" и "Cutthroat". Това ще бъде петият им студиен албум и следва "Origins" от 2018 година. 

Свързани новини

Нов сингъл от Imagine Dragons

28.05.2024

Разбиващo жанровите граници парче

09.05.2024

"Драконите" летят по-високо от всякога

23.04.2024

Имат 10 песни в "Клуба на милиардерите"

04.04.2024

Imagine Dragons пяха пред 40 000

31.07.2023