Bazzi се завърна със свеж летен хит: "I Like That"

Американският поп изпълнител Bazzi направи дългоочакваното си завръщане със супер свеж летен трак - "I Like That".
 
Скоро ще бъде представен и видеоклипът на парчето. Любопитно е, че в него ще участват някои от най-близките приятели на 23-годишния поп феномен, както и инфлуенсърите Luca Sabbat и Scarlett Rose Leithold.

 
За новата си песен Bazzi споделя: "’I Like That" е началото на нова ера за мен. Изследвам нови неща относно звученето и просто се забавлявам повече, докато правя музика. Тази песен означава чувство на благодарност, завръщаща се в нови свят и атмосфера". 
 
Прекарвайки по-голямата част от миналата година в усъвършенстване на уникално личното писане на песни в серия от сингли с милиони слушания, "I Like That" маркира старта на една смела ера за Bazzi, жив, с неподправена чувственост, креативна енергия и винаги повишаваща се увереност. Мултиталантливият изпълнител, автор на песни и продуцент в момента работи усърдно в студиото, като още нова музика ще последва през идните месеци. 
 
Роден в семейство на баща имигрант от Либия и майка американка в Кантон, Мичиган, Bazzi и баща му се местят в Калифорния по време на последната година в гимназията, където той самостоятелно пише и продуцира серия от хиове, като "Alone" и "Beautiful", печелейки първата си популярност. 
 
"Mine" от 2018 година обаче донесе световната слава на изпълнителя, достигайки  1.7 милиарда стрийма и 5 пъти платинен сертификат. Парчето оглави световните класации и стигна до #1 във всички стрийминг платформи. 
 
През 2019 Bazzi  пусна първия си албум SOUL SEARCHING, съдържащ платинено сертифицирани сингли като "I.F.L.Y." и "Paradise". Поздравен от Billboard с думите  "най-персоналната му работа до момента", проектът направи топ 20 дебют Billboard 200, докато в същото време "Paradise" се доказа като най-големия хит на Bazzi.
 
Bazzi се възползва максимално и от пандемичната 2020, издавайки "Young & Alive", "Renee’s Song", "I Got You",  "I Don’t Think I’m Okay", и "Crazy" - всяко от които привлече милиони слушания по света.

Свързани новини

Bazzi се завръща с най-личния си сингъл

19.05.2022

Bazzi събра приятелите си в "I Like That

04.08.2021

Bazzi - “I.F.L.Y.”

26.07.2019

Bazzi се завръща с "Paradise"

08.04.2019

Bazzi с горещ нов видеоклип

07.02.2019