Jennifer Aniston отряза неваксинираните си срещу COVID-19 приятели

Изминаха цели 27 години, откакто Jennifer Aniston дебютира в хитовия сериал "Приятели", а ролята на Rachel Green я изстреля буквално на върха, припомня vesti.bg. И макар повечето от филмовите ѝ роли да са в комедии като "Всемогъщият Брус", "Офис треска", "Хората говорят", "Завръщането на Поли" и "Раздялата", любимката на Холивуд в реалния живот всъщност е доста сериозна и дръзка личност.
 
 
Jennifer Aniston започна публична битка с антиваксърите и по-специално с онези, които отказват да се ваксинират срещу коронавируса. Носителката на награда "Златен глобус" обяви, че е стеснила доста приятелския си кръг, като е взела решението си на основата на това кой от тях е ваксиниран срещу коронавируса и кой не, споделя тя в интервю за сп. InStyle.
 
 
"Всички минахме през умората от новините и паниката, вярвайки, че един ден ще се събудим и ще има надежда. А това, което се случва в момента, отказът на толкова много хора да се ваксинират, е повече лудост", посочва Aniston.
 
Jennifer Aniston и Justin Theroux се развеждат
 
Oткакто през 2020 г. започна пандемията, актрисата е една от най-стриктните звезди, когато става въпрос за мерки срещу COVID-19. Aniston неведнъж е молила своите близо 38 млн. последователи в Instagram да носят маски, а в последно време призовава редовно и за ваксинация.
 
 
Jennifer Aniston разкрива, че е имала и сериозни опасения, когато са снимали специалния епизод на "Приятели". Истински се притеснила, когато разбрала, че ще има публика на живо. А наскоро актрисата се похвали пред сп. People, че по време на локдауна се е научила да медитира и го прави всеки ден. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024