Дженифър Лопес се стяга за шести годеж

Съвсем скоро певицата и актриса Дженифър Лопес ще получи шести годежен пръстен. 

Това предполагат светските издания, след като папараци видяха Бен Афлек да разглежда бижута в Tiffany & Co в Лос Анджелис. 

49-годишният актьор и режисьор, който преди няколко месеца възобнови романтичната си връзка с латино дивата, внимателно е оглеждал бижутата. Той си водел бележки в магазина, докато се присъединил към майка си Крис и децата си Виолет на 15 години, Серафина на 12 и Самуел на 9 девет години, които са от бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

Page Six припомня как преди близо 20 години, когато Бен и Дженифър пак бяха сгодени, той е подарил на любимата си зашеметяващ пръстен с 6,1-каратов розов диамант от Хари Уинстън. Съобщава се, че по онова време пръстенът е бил на стойност 1,2 милиона щатски долара, но цената му се е покачила през последните 19 години.
 
H&T Pawnbrokers експертно оценява розовия диамантен пръстен на близо 12 милиона щатски долара (8,8 милиона паунда), с над 1069 % увеличение на продажбите от началото на 2000 -те години, което е безспорно е много успешна инвестиция. 
 
 
Горещата латино звезда има три брака - най-продължителният - 10 години, беше с певеца Марк Антъни, от когото са и двете й деца. Лопес се сгоди за Бен Афлек през 2002 година, но до сватба тогава така и не се стигна. Романсът на певицата с бейзболната звезда Алекс Родригес имаше същата съдба.
 
Според близки до двойката, Афлек и Лопес обмислят скромна церемония, вместо "пищна сватба".  За певицата гаджето ѝ е вече е "зрелият мъж на мечтите ѝ“ и тя определено ще каже "да", когато настъпи моментът.

Свързани новини

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Дженифър Лопес с турне в САЩ

19.02.2024

Джей Ло представи филма си

16.02.2024

Джей Ло е истински професионалист

07.02.2024

Джей Ло с нова песен

05.02.2024