Миро е водещ на новото шоу на БНТ "Любимците на България"

"Любимците на България" е най-новият мултимедиен проект на БНТ, в който зрителите и дигиталните потребители ще определят най-обичаните популярни личности у нас. Своята номинация в 12-те категории - спорт, музика, кино и театър, литература, медицина, наука, образование, мода, личности за пример, инфлуенсъри, популярни двойки и други любимци, всеки може да направи до 12 септември на сайта на БНТ
 
"Любимците на България" е формат без аналог в телевизионния ефир. С него искаме да дадем възможност зрителите и дигиталните потребители да изразят себе си и да направят "моментна снимка" на своите любимци в различни сфери от обществения живот. Проектът има и своя социален контекст, защото зрителите сами ще предложат и изберат най-обичаните личности в България. Точно затова насърчаваме всички да бъдет смели и активни в номинациите.", споделят организаторите от БНТ.
 
 
"Любимците на България" стартира на 23 септември в 21ч. в ефира на БНТ 1 и ще се излъчва всеки четвъртък, а водещ ще е един от най-обичаните и талантливи музиканти – Миро. 
 
Всеки епизод ще е посветен на отделна категория и ще представя личностите, получили най-много номинации в сайта. В рамките на три дни след представянето им зрителите ще могат да гласуват за един от тях, за да изберат победител. И макар предаването да има за цел да отличи любими съвременни личности, в него няма да липсва и здравословна доза забавления. Четирима панелисти ще коментират любимците, които публиката е посочила - трима постоянни и един гост, според съответната категория. Големият финал ще е на 16 декември, когато ще стане ясно кой е любимецът на България.
 
Номинирай "Любимците на България" до 12 септември на bnt.bg/lubimcite.
 

Свързани новини

Миро събра хитовете си в албум

28.04.2023

Миро и ALMA с футуристично видео

01.07.2022

Миро и ALMA изненадват с дует

13.06.2022

Миро с нов сингъл

27.04.2021

Рестарт на live сезона в Joy Station

26.04.2021