Миро с премиера на песен и видео на концерта довечера

След зашеметяващия успех на "Любов като небе", която 12 седмици беше най-излъчваното българско парче, Миро е готов с може би една от най-хубавите песни в своята кариера – "Нежен". Всички чакат новия проект от 1 октомври, когато певецът сподели част от мелодията и текста в социалните си мрежи.
 
"Нежен" е резултат от творческата среща на Миро с изненадващ авторски тандем - Кристиан Костов и един от най-добрите ни музикални продуценти - Dexter в едно от студиата на "Вирджиния Рекърдс”. "Тази песен е за битката, която се води във всяко човешко сърце. Ще допусна ли любовта да свали защитните ми механизми и доколко? "Нежен” е обяснение в любов. И към теб”, казва за новата си песен Миро.
 
 
Официалното музикално видео е по идея на Пламен Петров и е вдъхновено от японската култура и изкуство, като в него специално участие взима олимпийската шампионка по художествена гимнастика Стефани Кирякова.
 
Миро завършва тазгодишната си серия от концерти с голям спектакъл в Зала 1 на НДК точно днес, в деня на премиерата на "Нежен", а многохилядните му почитатели ще могат да я чуят за първи път на живо именно там.
 

Свързани новини

Миро започна "Турне 2024"

18.06.2024

Ново от Миро

28.05.2024

Ново от Миро

20.03.2024

Мирослава Кацарова с нова програма

10.01.2024

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023